Trupa PAM PAM: „La scoala este ca-n povesti!”


A inceput semestrul al 2-lea de scoala, iar Pia, Vio si Kito vor sa se intalneasca cu voi pentru a povesti impreuna despre materiile preferate, colegii de clasa, lucruri noi invatate!

➡Cand? Pe 25 Martie, ora 11:00, la Teatrul Elisabeta!

Vrem sa va demonstram pe acorduri muzicale ca scoala nu este frumoasa doar pe dinafara, ci poate oferi o bucurie extraordinara atunci cand esti silitor, inveti si iei note bune!

Mai greu este cu Imparatul Lenevila – si aici avem nevoie de ajutorul vostru! Prietenului nostru nu prea ii place la scoala si se plictiseste intr-una! Haideti sa ii aratam ca daca stii sa aduni informatiile si sa le transformi intr-un fel de poveste, totul devine placut si palpitant! Avem timp pana vine doamna invatatoare!

Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito vor aduce in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii de viata. Impreuna, pe acorduri muzicale de Perinita, rock’n roll, hip-hop sau pop, vor repeta cu multa rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.

La final toti vom ajunge la aceeasi concluzie: „LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!”

Pret bilete: 25 si 35 Ron/ persoana
➡ ACHIZITIONARE BILETE: goo.gl/QNX4ZN

TEASER spectacol:
https://www.youtube.com/watch?v=Jqcari4khG4&feature=youtu.be

La-scoala---teatrul-elisabeta,-a4 (1)

Galerie