EXPERIMENTE CU REACTIE SI DISTRACTIE


Experimente foto

Clubul Copiilor Isteți vă invită la un nou modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare!

Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup?

Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea?

Ce stiti despre masurarea timpului? Acum sute de ani, inainte de ceasuri mecanice sau digitale, oamenii inventasera clepsidra, un dispozitiv pentru a masura diverse unitati de timp. Acum poti sa le urmezi exemplul, la urmatorul experiment. Cu siguranță, toti copiii vor fi incantati să își construiască una!

Slime sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de slime si o vei lua acasa intr-un recipient ermetic.

Cu ajutorul experimentelor fizice și chimice vom aborda teme ce țin de natură și mediul înconjurător pe înțelesul celor mici. Impreună ne vom pune intrebări, vom specula, vom vedea ce și cum se intamplă practic, iar la final vom analiza și trage concluzii pe baza observațiilor făcute în timpul experimentelor. În felul acesta fixăm bine noțiunile și cunoștințele învătate!

În cadrul atelierului fiecare copil va beneficia de implicare directă, de materiale sigure, supraveghere și îndrumare la fiecare pas.

Planificare

1. Vulcanii – 24.02.2017
2. Vibratiile si sunetul – 03.03.2017
3. Clepsidra – 10.03.2017
4. Slime – 17.03.2017

Categorie de vârstă : 5-10 ani.

Structură :                   4 ședințe
Număr participanți : Minim 8 copii
Zile :                              Sâmbătă începând cu ora 12.15
Locație :                       Clubul Copiilor Isteți – str. Virgil Plesoianu nr 14A, Buc-sector 1
Coordonator:              Simona Egu – project manager
Trainer:                       Miriam Rizea – actrita
Preț modul :               180 lei
Preț ședință :              49 lei

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .

Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

Galerie