Atelier de modelaj lut si pasta ceramica „A venit primavara!”


image (6)

Clubul Copiilor Isteți, vă așteaptă sambata 10 martie – ora 10.00, la un atelier de creatie, plin de culoare si voie buna! 

 În cadrul acestui atelier, copiii se vor juca cu lut și pastă modelaj, vor învața să modeleze diferite forme, în funcție de tematica propusă sau de imaginația lor. Cu ajutorul creativitatii copiilor si a culorilor acrilice, vor prinde viata si culoare!

Joaca cu lutul este în primul rând un exercițiu de imaginație și creativitate pe lângă dezvoltarea coordonarii mișcărilor, a motricității fine și a dobândirii cunostintelor minime despre proporționalitate.

Vom realiza astfel diverse broșe, medalioane, flori și orice model venit din imaginația copiilor, pentru a sărbători, cât mai frumos acest anotimp minunat „ Primăvara”.

Clubul Copiilor Isteți  asigură toate materialele necesare , precum și o atmosferă caldă părinților – o carte buna, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de varstă               4-8 ani.
Durată                                     1 ½ h
Dată desfăsurare                  10.03.2018
Oră începere                          12.00
Număr participanți              Maxim 12 copii
Locație                                    Clubul Copiilor Isteți
Coordonator                          Simona Egu
Preț atelier                            45 lei/ copil

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .

Vă asteptăm cu drag si voie buna!

Galerie