Festivalul Țăndărică Altfel


Festivalul Țăndărică Altfel

Festivalul Țăndărică Altfel
Ediția a IV-a
1 martie – 5 aprilie 2018

Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, organizează în perioada 1 martie – 5 aprilie 2018 cea de-a IV-a ediție a Stagiunii ”Țăndărică Altfel”, un maraton al evenimentelor culturale, sociale și educative, dedicate celor mici.
În urma unui studiu de piață realizat pentru a afla preferințele spectatorilor (copii, părinți, educatori, învățători) pentru proiectele și programele noastre, am putut constata diversitatea opțiunilor, dar și predilecția pentru anumite activități educative. Între acestea s-au remarcat:
  • Ateliere interactive pe teme legate de povești, spectacole vizionate, animație, joc actoricesc, improvizație și stimularea imaginației copiilor;
  • Tratarea unor tematici contemporane de interes în educarea copiilor (relația părinte – copil, subiecte educative de tipul igienă, ecologie, comunicare interculturală, valori legate de toleranță, solidaritate, prietenie;
  • Interesul părinților pentru activități legate de creativitate, dar și de educare și informare pentru întărirea siguranței emoționale și sociale a copiilor.
Teatrul Țăndărică încearcă să dea contur acestor preferințe, integrându-le într-un nou eveniment: Festivalul Țăndărică Altfel, ediția a IV-a.
Programul manifestării va cuprinde spectacoleși ateliere de jocuri teatrale și construcție de marionete care î i introduc pe copii în culisele teatrului oferindu-le ocazia să participe în mod direct la realizarea unui spectacol de animație. Vor vedea cum se strunjește lemnul, cum se sculptează păpușile, cum se confecționează costumele și decorurile dar și cum se mânuiesc marionetele.
Sesiuni de informare și comportament preventiv
Ne dorim ca tânăra generație să aibă toate informațiile necesare pentru a se dezvolta armonios, intelectual, emoțional, social și civic. Partenerii Festivalului vor oferi, într-o manieră prietenoasă, atât copiilor, cât și părinților soluții, răspunsuri, informații cheie de comportament corect în situații critice în cadrul următoarelor sesiuni de informare:

  • Copilăria în siguranță – Întâlnire cu Inspectoratul General al Poliției Române
  • Micul salvator– Întâlnire cu SMURD – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare
  • Copii și părinți în lumea internetului – întâlnire cu psiholog Monica Burcea
  • Igiena dentară – Întâlnire cu medic stomatolog Alecsandrescu Zoe Beatrice
  • Terapie cu animale – prietenul cel mai bun al unui copil – Întâlnire cu School for Happines, prezintă Alexandra Micu și cățelul Carol.
Ce așteaptă Teatrul Țăndărică în schimb? Să aducă, în sălile sale, peste 10.000 de copii, părinți, educatori, învățători la programul Festivalului Țăndărică Altfel!!!
Programul complet îl găsiți aici
Facebook
LinkedIn
YouTube

open.php?u=15c92bd2fb52a2d90a7dc0552&id=bac8a6409b&e=ce10af07e9

Virus-free. www.avast.com
Galerie