Atelier de aranjamente florale „Flori de ziua Mamei!”


image (5)

Clubul Copiilor Isteti vă așteaptă sambata 03 martie – ora 10.00, la un atelier de creație plin de culoare, parfum și bucurie!

În cadrul atelierului, copiii vor realiza singuri un aranjament floral,  iar la sfarsit il vor lua acasa pentru a-l darui mamei sau unei femei dragi lor: bunica, prietena, ori sora.

Atelierul se adreseaza celor care iubesc florile si celor care vor sa afle cate ceva despre secretele lor, precum si celor dornici sa invete ceva nou!

Participarea la acest atelier, va stimula imaginatia si creativitatea copiilor nostri, dornici sa lucreze si sa invete despre arta florala, petrecand un timp minunat intr-o lume a florilor plina de culoare si miresme deosebite, invatand lucruri noi si inedite.

Atelierul se desfasoara intr-o ambianta relaxanta si vesela in acelasi timp, unde fericirea pluteste in aer, iar copiii pot experimenta, se pot exprima liber descoperindu-si talente nebanuite.

Clubul Copiilor Isteți  asigură toate materialele necesare , precum și o atmosferă caldă părinților – o carte buna, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de varstă         5-10 ani.

Dată                                    03.03.2018

Ora                                      10.00-11.30

Număr participanți         Maxim 12 copii

Locație                               Clubul Copiilor Isteți

Coordonator                     Simona Egu

Preț atelier                       75 lei/ copil

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .

Vă asteptăm cu drag si voie buna!

Galerie