Filme pentru întreaga familie


În weekend la cinema Elvire Popesco se văd filme nordice pentru întreaga familie

Sâmbătă 17 februarie, ora 11:00, va rula animația ”Sus ancoranchors-up-607783l-imaginea! Elias și secretul din marele port”(+5).
În timpul unei furtuni nemiloase, Elias este chemat de către oraşul vecin, pentru a salva un vapor. Se mută în acest oraş, dar îşi lasă în urmă prietenii. Nu trece mult timp și realizează că are nevoie de ajutorul vechilor săi prieteni, pentru a demasca o bandă locală care face excavări ilegale.

 

Duminică 18 februarie, ora 11:00, puteți urmări filmul ”The incredible story of the giant pear”(+6). the-incredible-story-of-the-giant-pear-283504l
Elefantul Sebastian şi motanul Mitcho, pleacă în aventura vieţii lor, după ce primarul lor dispare. Călătoria nu este deloc uşoară şi este nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.

 

Biletele se pot achiziţiona de la casieria Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), de la sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

 

Galerie