Vino sa descoperi specii frumoase si veninoase la Antipa!


Venin - Frumuseti de neatins
Venin - Frumuseti de neatins
Venin - Frumuseti de neatins
"Venin – frumuseţi de neatins"
Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" vă invită în perioada 6 februarie – 1 mai 2018 să studiaţi comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animală, unele dintre acestea regăsindu-se în clasamentul celor mai veninoase animale din lume. Expoziţia temporară "Venin – frumuseţi de neatins" vă provoacă să lăsaţi prejudecăţile şi teama faţă de animalele veninoase la poarta Muzeului şi să descoperiţi frumuseţea unică a exponatelor noastre vii.

Nu sunt specii pe care ai dori să le întâlneşti în mediul natural, dar le poţi admira în siguranţa expoziţiei noastre, deoarece aceste vietăţi extrem de interesante provin din locuri exotice şi greu accesibile nouă. Vă invităm să profitaţi de această oportunitate şi să aflaţi de ce aceste frumuseţi nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziţia noastră.

Cu ajutorul terariilor din sticlă, care permit o expunere în condiţii de siguranţă, "Venin – frumuseţi de neatins" oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase vieţuitoare, punând la dispoziţia vizitatorilor informaţii despre obiceiurile şi principalele lor caracteristici, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, precum şi modul în care specialiştii le studiază.

Alături de animale vii, precum arahnide, insecte, amfibieni şi şerpi, veţi putea admira adevărate comori din colecţiile Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa". În expoziţia noastră veţi sta faţă în faţă cu unele dintre cele mai veninoase specii şi veţi afla de ce veninul reprezintă doar un instrument de supravieţuire.

Expoziţia poate fi vizitată de marţi până vineri între orele 10:00 – 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00) iar sâmbăta şi duminica între 10:00 – 19:00 (ultimul vizitator intră la ora 18:00).

Preţurile biletelor sunt de 10 lei/copil/student/pensionar şi 15 lei/adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate.

Muzeul pune la dispoziţia şcolilor un pachet promoţional de vizitare, care include în preţul de 10 lei vizitarea expunerii permanente a Muzeului precum şi a expoziţiei temporare "Venin – frumuseţi de neatins".

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

trks.php?R=1&vc=bG9yZWRhbmEubmljdWxhZUBnbWFpbC5jb20jIzE5MzA0MCMjNDkxNCMjMTIzNTU%3D&ts=1517846377&server=1

Virus-free. www.avast.com
Galerie