FILME PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE


Seria filmelor pentru întreaga familie continuă la cinema Elvire Popesco.

Sâmbătă 10 februarie
11:00 –  Tales from the Lakeside / Povești de la malul lacului (+5)
Ușureii au piele verde și sunt paznicii Mării de Stuf. Copiii pot deveni și ei paznici doar când li se face părul castaniu, până atunci viața e plictisoare. Cea mai mare dorință a lui Fluieraș este să poată fi și el paznic, deși curiozitatea îi creează numai probleme. El dă dovadă de curaj când își salvează comunitatea și pe prietenul lui Táltos, capturat de haraci, ființele ursuze cu capul rotund și roșu.
Filmul va rula în varianta originală și cu subtitrare în limba română.

Duminică 11 februarie
11:00Tales from the Lakeside / Povești de la malul lacului (+5)
Filmul va rula în varianta dublată.

14:00Mullewapp – Eine schöne schweinerei / Trei prieteni aventuroși – Petrecere în Mullewapp (+6)
Waldemar plănuiește să-și serbeze ziua de naștere, însă Horst, mistreţul și gașca lui pun ochii pe bunătățile pregătite pentru petrecere, așa că se invită la fermă și îi sechestrează pe toți locuitorii din Mullewapp. Cei trei prieteni, Waldemar Porculescu, Franz Cocoșilă și Johnny Șoricescu vor face tot ce le stă în putință ca să elibereze ferma de de musafirii nepoftiți.
Filmul va rula în varianta dublată.

trei prieteni aventurosi

Biletele se pot achiziţiona de la casieria Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), de la sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

Galerie