Atelier de Pictură ”Icoane pe sticlă”


atelier-pictura-icoane-pe-sticla

Atelierul ‘Icoane pe sticlă’ își propune să aducă tradiția în  viața copiilor și a părinților prin învățarea tehnicilor vechi de pictură naivă pe sticlă.

Într-un cadru prietenos și relaxant, vom realiza împreună un cadou (pentru noi sau de dăruit) de mare însemnătate sufletească.

Copiii și părinții vor învăța împreună despre tematica icoanelor pe sticlă și stilurile specifice zonelor geografice de pe teritoriul țării noastre, despre sursele de inspirație, cât și despre materialele folosite.

Acest atelier are două părți, fiecare întâlnire durează 2 ore jumătate, așadar, te așteptăm atât Duminică, pe 11, cât și pe 18 Februarie, între 11:00 și 13:30.

În cadrul acestui atelier, veți avea oportunitatea de a învăța:
– ce înseamnă tradiția, cum se transmite și ce importanță are pentru noi toți;
– tehnica de lucru a icoanelor pe sticlă;
– să combine culorile pentru a obține nuanțele potrivite;
– noțiuni de bază despre arta naivă;
– să folosească instrumentele și materialele specifice picturii pe sticlă;
– să lucreze în echipă, să socializeze cu ceilalți copii și să colaboreze cu părinții;
– să se relexeze în timp ce pictează.

Încurajăm foarte mult implicarea activă a părinților în cadrul atelierului pentru a-i inspira pe copii și a le oferi un model de colaborare și încredere.

De asemenea, în cadrul atelierului, vom pune accent pe relația părinte-copil, pe lucru în echipă și comunicare.
inscrie-te

Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul din dreapta.  
Acest atelier se adresează copiilor între 6 și 12 ani și părinților lor.
Costul este de doar 180 de lei de perechea părinte-copil și include toate materiale necesare realizării ambelor întâlniri din cadrul atelierului.
Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
 
Avem doar 8 locuri disponibile. Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.
 
Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.
 
Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
—-—————————–—————————-————————————————————————–
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul ideal pentru dezvoltarea copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversaţie cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro.
Galerie