Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru 3-4 ani, vineri, 19 ianuarie 2018, ora 18:30


Care este legătura dintre Mozart, bomboane, alfabet şi steluţe strălucitoare? Veţi afla în primul atelier al anului la Mozartinno, vineri, 19 ianuarie, ora 18:30. Joaca de-a muzica este un atelier de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 3 şi 4 ani.

Vă provocăm să pășiți într-un univers plin de muzică și joacă, în care vom audia Tema cu variaţiuni „Ah! Vous dirais-je maman” de Mozart, vom cânta cântece pentru copii și vom explora felul în care este construită o temă cu variaţiuni.

Fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să cânte la pian şi să-şi exprime creativitatea. Totul, la Joaca de-a muzica, unde ingredientele magice sunt muzica, jocurile și voia bună!

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se va face în ordinea confirmării participării pe adresa de e-mail a<a href="mailto:teliermozartinno. Vă rugăm să menționați numele și vârsta copilașului.

Atelierul durează 50 de minute şi se va desfăşura la sediul Mozartinno – Atelier de muzică şi creativitate, str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită. Dacă este posibil, recomandăm ca fiecare copil să fie însoțit de un singur adult.

Galerie