Filme pentru întreaga familie


Cinema Elvire Popesco continuă şi în vacanţă seria filmelor pentru întrega familie.

Sâmbătă 23 decembrie, ora 11:00, vă invităm să-l descoperiţi pe „Elias şi secretul din Marele Port”.
În timpul unei furtuni nemiloase, Elias este chemat de urgenţă de către oraşul vecin, pentru a salva un vapor. Se mută în acest oraş, pentru că i se oferă de lucru, dar îşi lasă în urmă prietenii.
Într-o seară, Elias are un schimb dur cu o bandă locală, care se dovedeşte a face excavări ilegale pentru a extrage un metal preţios. Realizează că pentru a demasca operaţiunea ilegală, are nevoie de ajutorul vechilor săi prieteni.

În dimineaţa de Ajun, ora 11:00, puteţi urmări „Schimb de moşi – Crăciunul familiei Andersen”.
Andersen se străduieşte în fiecare an să ofere familiei sale sărbători de iarnă ideale. Într-un costum de Moş nou-nouţ, alunecă pe gheaţă cu tot cu sania plină de cadouri, şi dă nas în nas cu Moş Crăciun. Cei doi se hotărăsc să facă schimb de roluri. În familia lui Moş Crăciun n-a mai existat niciodată un tâmplar, iar familia lui Andersen va avea nevoie de magia Moşului, pentru că toate cadourile au fost distruse.

Începem Noul An cu forţe noi şi pe 2 ianuarie, ora 16:30, ridicăm ancora şi ne (re)întâlnim cu „Elias şi secretul din marele port”.

Filmele sunt recomandate +5 ani şi vor rula în varianta dublată.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

 

Galerie