SĂRBĂTOREȘTE ÎNCEPUTUL VACANȚEI DE IARNĂ LA NOGRAVITY CLUB!


Vino cu colegii tăi de la școală sau de la grădiniță și petrece 3 ore de petrecere, program artistic și aventură spațială la NoGravity Club!
La adăpost de frig, cei mici îi vor putea impresiona pe cei mari cu programul artistic pregătit de mai multă vreme.

 

De asemenea, sala de petrecere Star Wars îi așteptă pe copii, pentru a degusta mâncarea și bauturile puse la dispoziție de parinții celor mici. Părinții pot opta pentru a comanda pizza de la colaboratorii NoGravity Club.

După încheierea spectacolului, copiii sunt așteptați în sala de aventură, sub atenta supraveghere a instructorilor NoGravity Club.
Copiii își vor consuma energia pe traseele de aventură și cățărat, iar tiroliana va fi, desigur, punctul maxim de atracție.

Pentru  participanții de 6+ ani, Prețul acestui pachet este de 70 lei / copil (TVA inclus).

Pentru pentru  participanții de 4 și 5 ani, prețul acestui pachet este de 90 lei / copil (TVA inclus).  Oferta este valabilă pentru petrecerile rezervate de luni până vineri.

Pentru ca rezervarea unei petreceri să fie fermă se va achita un avans de 30% din numărul de copii estimați, fie la sediul NoGravity Club, fie prin transfer bancar.  Copii au nevoie de pantofi sport curați de schimb

Pentru întrebări sau rezervări vă stăm la dispoziție la emailul contact@nogravity.ro  sau la telefon 0720 328 888.

Galerie