Teatru în Timpuri Noi, 25.11


…sau orașul văzut de liceeni

Adolescenții se gândesc nu doar la ei, ci și la problemele și dezvoltarea orașului, la arzătoare teme sociale și urbane, la structura programei, la Școală și Invățământ, timp liber, cultură. ”Timpuri cu noi” este o fereastră spre oraș, văzut prin ochii lor. Spectacolul este realizat de 6 elevi de la ”Colegiul Tehnic Petru Rareș”, clasa a X-a D și a XI-a A: Andreea Tighici, Andreea Bălan, Iuliana Matei, Darius Dumitru, Mihai Doncilă, Cristian Andrei, îndrumați de Daniela Mișcov, în rol de producător și regizor. Echipa de liceeni a creat scenariul, reportajul fotografic inclus în spectacol, afișele și sloganurile, a ales coloana muzicală.

Spectacolul, care durează aproximativ 40 minute, este urmat de o dezbatere, pornind de la problematica explorată de scenariu: orașul și tinerii; timpul liber și oferta culturală din cartier; problemele cu care se confruntă tinerii în oraș și dorințele lor pentru București și cartierul Timpuri Noi.

Rezervări la adresa de email 2016timpurinoi@gmail.com

TEATRUL PENTRU A INVĂȚA SĂ GÂNDIM LIBER

și pentru a înțelege lumea în care trăim. Teatrul nu înseamnă numai Shakespeare, Cehov și Caragiale, ci și un instrument de dezbatere și educație despre acum și aici. Un grup de liceeni obișnuiți, de la un liceu obișnuit, au realizat un spectacol despre teme arzătoare, care îi frământă pe ei, dar și pe noi toți: părinți, profesori, educatori, artiști și orășeni lucizi. Vă invităm pe toți cei care doriți să auziți cum gândesc liceenii când nu sunt la școală.

Spectacolul face parte din proiectul ”DÂMBOVIȚA IN TIMPURI NOI”, produs în cadrul programului de Microgranturi pentru proiecte comunitare 2017, finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB, cu sprijinul Fundației Comunitare București, de către o echipă de cetățeni activi din cartierul Timpuri Noi.

https://www.facebook.com/events/146895456035575/

Vă așteptăm la teatru într-un cartier care se reinventează prin industriile creative!

26.jpg
Echipa de artiști, după repetiții, la stația de metrou Timpuri Noi
Galerie