Agenda culturală PENTRU COPII | 17 – 23 noiembrie


Header-mailchimp_Teatrul-Tandarica

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂  

A început Festivalul #Impuls – organizat de Teatrul de Animație Tăndărică. Aproape toate spectacolele sunt vândute. Bravo comunitate! Frumoasă susținere! Îmi crește inima când mă gândesc! 🙂 Programul Festivalului poate fi consultat aici.

De asemenea, vă atrag atenția asupra unui eveniment rar dar binevenit în peisajul cultural bucureștean: Animateca Filmului Românesc (program de animație românească) – eveniment organizat de Asociaţia Filmului de Animaţie din cadrul Uniunii Cineaştilor din România în parteneriat cu Arhiva Naţională de Filme – la Cinemateca Română; intrarea liberă. Toate detaliile sunt în calendar. Căutați acolo.

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici. De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook.

Vă doresc bucurii culturale autentice, alături de copiii dvs.!
Spor și optimism!

🙂 🙂 🙂
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

PS1, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda pentru a promova, gratuit, evenimentele dvs. PENTRU COPII, aici si aici!

Galerie