Spectacol PAM PAM: „Petrecere cu peripetii!”


Cel mai NOU si mai IMPRESIONANT spectacol al trupei PAM PAM este din nou gata sa fie pus in scena la teatru!

Te invitam sa iei parte cu noi la o poveste de MUSICAL pentru copii – un scenariu UNIC, muzica compusa special pentru cei mici, coregrafii simple pentru a fi dansate impreuna cu voi, costume si un decor senzational!
Toate acestea in spectacolul: „Petrecere cu peripetii!!”

Cand? Pe 26 Noiembrie
Unde? La Teatrul Elisabeta
Bilete? 25 si 35 Ron/ persoana. Poti comanda biletul online aici: goo.gl/vQAGcd

“Petrecere cu peripetii” este povestea celor trei prieteni – Pia, Vio si Kito, care impreuna cu mascotele jucause Pinguinul Pam-Pam si Ursul Panda Bum-Bum, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito.

Sarbatoarea se anunta a fi una inedita – o petrecere la inaltime, intr-un balon cu aer cald! Kito se bucura foarte tare de surpriza oferita de fete si se hotarasc sa calatoreasca la Ivan, prietenul lui din Rusia.

Spectactorii vor participa impreuna cu actorii la cele mai interesante petrecerei de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

Mesajul spectacolului este unul de reala bucurie si veselie, incurajand toti spectatorii ca isi pot gasi prieteni in orice colt al lumii. Vom invata ca barierele de limba, nationalitate, infatisare, statut social nu exista, iar la orice petrecere copiii se joaca si se simt bine impreuna!

Vei veni si tu la petrecerea noastra?
Esti invitatul de ONOARE! ❤

afis-web-Petrecere-cu-peripetii-731x1024

Galerie