O nouă facilitate de publicare gratuită în cadrul Agendei


Schoolboy, series of clever kid 6-7 years old with facial expressionsOrganizați un eveniment pentru copii, în București?
Publicați-l gratuit aici!

Această pagină este dedicată organizatorilor de evenimente pentru copii – persoane juridice sau persoane fizice. Da, chiar și persoanele fizice pot să organizeze evenimente pentru copii –  de ex. cluburi/ întâlniri de lectură, ieșiri în parc (cu o anumită tematică), vizite de grup la un anume muzeu etc….  Oricine este binevenit să publice în Agenda Culturală PENTRU COPII. Agenda nu este mare dar este folosită de părinți care caută chiar acest gen de informație.

Pentru ca evenimentul dvs. să fie aprobat pentru publicare trebuie să respecte două reguli simple: 1. să fie un eveniment dedicat copiilor (sau familiilor) și 2. să se întâmple în București. (În situații confuze cu privire la publicare, puteți consulta restul regulilor aici!)

Completați formularul de aici iar datele despre evenimentul dvs. vor fi publicate atât în Agenda Culturală PENTRU COPII cât și în toate rețele sociale în care aceasta este prezentă (inclusiv pe grupul Facebook al Agendei  – care are peste 14.000 de utilizatori.) Publicarea se va face, la început, per eveniment (în calendarul consolidat – în decurs de max. 42 ore de la introducerea datelor) iar apoi sub formă de postări pe blog.
Pentru fiecare eveniment trebuie sa introduceți datele separat, aici. Nu puteți să anexați imagini (deocamdată). Nu disperați: caut soluții pentru a îmbunătăți acest aspect (cu instrumente on-line gratuite…).

Aceasta este o opțiune în plus, față de cele prezentate la capitolul promovare, pe acest blog.  Dacă faceți efortul de a introduce datele dvs. în acest formular, Agenda va face efortul de a promova evenimentul dvs., gratuit. Pentru acest efort, vă mulțumesc, în avans, în numele utilizatorilor Agendei.

Mulțumesc pentru colaborare!

🙂 🙂 🙂
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

Galerie