Sambata 21 octombrie EMOTII COLORATE – Invat sa cresc in siguranta – Curs de Educatie Legislativa si Siguranta Copilului


emotii colorate benner

Dragi prieteni,

De cate ori nu ne-am intrebat de ce copilul nostru are tendinta de a lovi sau de a arunca jucariile, de a musca sau imbranci copiii. Poate unii dintre noi, de prea multe ori.
Violenta si agresivitatea, conduc la dezechilibre emotionale pe termen lung. Un copil violent va fi evitat, va fi nedorit in grupul de prieteni, fie in parc, fie la gradinita sau la scoala.

Un copil care experimenteaza astfel de trairi, este afectat emotional si pe termen mediu si lung ii va scadea capacitatea de a relationa, capacitatea de a se exprima si incredere in sine.

Un astfel de comportament nu prezinta siguranta nici pentru sine, nici pentru ceilalti.

Pentru proprii copii si pentru ceilalti parteneri de joaca, siguranta este primordiala. Ne dorim cu totii jocuri sigure, fara accidente.

Cea mai potrivita cale de protectie a copilului este aceea prin care ne preocupam sa invatam copilul sa se protejeze!

Hai cu noi pe taramul EMOTIILOR COLORATE si pe parcursul a trei intalniri distractive, copilul tau va invata jucandu-se despre violenta fizica, violenta verbala si jocurile si locurile de joaca periculoase sau nepermise.

DIn culise: vom experimenta mecanisme de control a emotiilor negative si de amanare a furiei, vom face cunostinta cu emotii felurite si vom experimenta exprimarea emotiilor. Ne vom juca de-a soarecele si pisica pe teritoriul pisicii si vom afla care sunt spatiile in care suntem in siguranta si unde am putea fi in pericol.

Distractia si invatatura sunt garantate!

Tematica:

Sedinta 1 – Emotii colorate (violenta verbala)
Sedinta 2 – Povesti despre realitate in desene animate (violenta fizica)
Sedinta 3. – Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa (jocuri si locuri de joaca periculoase/nepermise)

Va asteptam cu mare drag la EMOTII COLORATE!

Relatii la Tel: 0774.532 232.

 

REZERVA UN LOC

Galerie