Prezentare destinații de geoturism


Vineri seară, 13 octombrie, de la ora 18:30, NoGravity Club dorește să vă propună câteva idei pentru următorul concediu. Locația este NoGravity Club Intrarea este liberă. Cafeaua este oferită gratuit de Cafeterie.ro.

Toate destinațiile despre care vom vorbi se pliază pe conceptul de geoturism. Acestea includ zone recomandate pentru drumeții și escaladă, puncte fosilifere care vă vor oferi o imagine în trecutul evolutiv al vieții pe Pământ, precum și locuri în care puteți observa o îmbinare mai rară între geologie și schituri rupestre.

Toți copiii participanților beneficiază de o reducere de 50% la tariful de acces în sala de aventură și escaladă. Reducerea nu se aplică eventualei taxe de instructor personal.

Pentru a putea participa vă rugăm să completați formularul de înscriere la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctcQRfoA87rj0TGHVAuVi16Tq0NH9jRclNiVMTqG20zXemhA/viewform

Calendarul nostru consolidat de evenimente poate fi consultat aici. Vă așteptăm cu drag!

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să ne sunați la numărul 0720 328 888 sau ne scrieți la adresa de email: contact@nogravity.ro.

Galerie