Atelier „Tehnici de pictură și grafică” pentru copii


atelier-site-tehnicigrafica-2 (1)

01 octombrie / Ora 15:00 – 16:30

60RON

Atelierul ‘’Tehnici de pictură și grafică’’ are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gȃndirea și creativitatea copilului, printr-un mod relaxant și distractiv după o săptămȃnă plină de ‘’teme’’.
 
Prin joacă, cel mic va deprinde abilităţi și tehnici de pictură și grafică (desen, pastel, cărbune, culoare, colaj și artă decorativă), cȃt și sporirea încrederii în sine.
 
Cu ajutorul liniilor de pastel și tușelor de culoare, va învăţa să dea frȃu liber gȃndurilor și sentimentelor, dar și să creeze o compoziţie picturală și să finalizeze o lucrare.
 
Te așteptăm la atelierul nostru Duminică, 1 Octombrie, între 15:00 și 16:30.
 
Beneficiile atelierului pentru copil:
 
– dezvoltarea inteligenţei emoţionale;
– dezvoltarea creativităţii și imaginaţiei;
– dezvoltarea capacităţii de a se exprima mai ușor;
– învăţarea continuă.
 
Până la sfârșitul atelierului, copilul va învăța:
 
– despre tipurile de materialele necesare, instrumentele și tehnicile de lucru;
– despre grupele de culori și combinările dintre ele;
– cum să realizeze o compoziţie plastică;
– despre limbajul plastic;
– cum să lucreze in echipă, să socializeze cu ceilalţi copii, dar și să se distreze.
inscrie-te
Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul din dreapta.
 
După participarea la eveniment, îți poți înscrie copilul la cursul ”Tehnici de Pictură și Grafică” despre care ai mai multe informații în acest link: http://bit.ly/2lJET7M
 
Acest atelier se adresează copiilor între 7 și 12 anișori.
 
Avem doar 10 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.
 
Costul este de doar 60 de lei și include toate materiale necesare realizării picturii.
 
Trainer: Raluca Barbu – Licențiată în pictură în cadrul Universității de Artă București, și absolventă a studiilor de master din cadrul Centrului de Excelență în studiul imaginii, pictez pereții casei părintești și creez cu mare pasiune de la vârsta de cini ani. ”Îmi place să experimentez diverse tehnici de pictură, grafică și colaj, să testez suprafețe noi și să combin forme de exprimare plastică. Îmi place să mă joc cu detalii, forme și culori, pe care să le descompun și recompun până obțin subiecte abstracte.”
 
Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.
 
Dacă simți să recomanzi acest atelier sau alte activități PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
 
Pentru cine a mai participat la acest atelier, pregătim o temă nouă de fiecare dată.
——————————————————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversație cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru http://www.playouth.ro.
Galerie