Filme pentru întreaga familie


Cinema Elvire Popesco recomandă pentru weekend filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă 26 august, ora 11:00, puteţi urmări „L’empereur / March of the penguins 2: The call”. Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește povestea unui pui de pinguin ce se pregătește să pornească în prima sa călătorie. El urmează chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii.
Film subtitrat şi recomandat +6 ani

l'empereur

Duminică 27 august, ora 11:00, aveţi ocazia de a vedea „Despicable Me 3 ”
Filmul va continua aventurile lui Gru, Lucy și a fiicelor adorabile – Margo, Edith și Agnes precum și ale Minionilor. Balthazar Bratt, un fost star, care a fost concediat, se dovedeşte a fi rivalul lui Gru şi este hotărât să se răzbune.  În timp ce Gru îl confruntă pe Balthazar, acesta intră într-o rivalitate fraternă, iar acest lucru se va întâmpla datorită apariției bruște a fratelui său geamăn pierdut, Dru.
Recomandat +7 ani, filmul va fi subtitrat.

despicable-me-3-958679l-1600x1200-n-882d837a.jpg

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

 

Galerie