Tabăra Muzicală Urbană Mozartinno – muzică, mișcare și joc, 17-21 iulie 2017


Oare ce înseamnă Baroc? Să fie o scoică? Un fel de muzică? O biserică în care găsești multe ornamente? Că doar n-o fi un fel de mâncare! Există și compozitori baroci?
Suntdoar câteva întrebări firești pe care și le-ar pune un copil auzind pretențiosul cuvânt ‘Baroc’. Noi am meșterit o mulțime de povești, jocuri, muzică și activități amuzante, prin care copilul tău să descopere această fascinantă perioadă din istoria artei. Îl așteptăm în tabăra muzicală urbană pe care am pregătit-o împreună cu prietenii de la asociația Câte-n lună și-n mansardă. Cursurile sunt acompaniate de lecţii intensive de pian și se vor desfășura într-o atmosferă încărcată de muzică, joacă și voie bună.
Pentru cei care sunt la un prim contact cu muzica, vom face cunoştinţă cu primele noţiuni şi le vom deschide gustul pentru a călători în fascinanta lume a muzicii. Iar pentru micii inițiați, vom descoperi noi cărări muzicale și vom aprofunda studiul pianului. Cuvântul magic al acestei săptămâni muzicale este ‘Baroc’. Vom explora valențele acestui curent artistic atât în muzică, cât și în celelalte arte. Vom povesti despre compozitori baroci, instrumente baroce, dar și despre cum arată o biserică barocă. Totul, în cea mai prietenoasă și accesibilă manieră, așa cum îi stă bine unei tabere muzicale jucăușe.

Perioada de desfăşurare: 17-21 iulie 2017

Program: de luni până vineri, între orele 9 şi 17.

Vârsta recomandată: 6-10 ani.

Costuri: 650 lei/ copil + masa de prânz (13 lei/ zi/ copil)

Tabăra se va desfăşura în grădina şi în atelierul de muzică Mozartinno (str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1, Bucureşti).

Mai multe detalii pe http://mozartinno.ro/tabara-urbana-muzicala-mozartinno-muzica-miscare-si-joc-2/
Pentru înscrieri: ateliermozartinnom, 0726268972.

Galerie