Încep înscrierile pentru școlile de vară NoGravity


NoGravity Club vă invită să participați la Școlile de Vară organizate cu sprijinul Centrului Sportiv Educativ Berceni în intervalele 10-14 iulie, 24-28 iulie și, respectiv 14-19 august 2017!

La fiecare ediție a școlii de vară, în numai 5 zile vom descoperi auto-apărarea și tehnicile elementare de cățărat, ne vom iniția și perfecționa în înot și vom avea o introducere detaliată în paleontologie.

Printre atelierele punctuale derulate în cadrul aceleiași școli de vară se vor număra subiecte ca educație montană, curs de prim ajutor, mecatronică prin intermediul pieselor de Lego Technic și obținerea uleiurilor naturale din plante prin tehnica presării la rece.

Vârsta agreată a participanților este 7-12 ani. Tariful de participare este 750 lei / copil (serviciile de catering sunt incluse).

Partenerii acestui proiect sunt membrii Centrului Sportiv Educativ Berceni: Aqua Life Swim și TAS Martial Arts and Fitness.

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să ne sunați la numărul 031 100 8888 sau ne scrieți la adresa de email: contact@nogravity.ro

Galerie