Tabăra pozneață de jurnalism cultural


Cine? Se caută redactori și ilustratori pozneți de ucenicit în vacanță. Respectiv fete și băieți cu vârsta între 7-12 ani, cu idei, dar și condei, pregătiți să pună sute de întrebări, dar și să caute răspunsuri și să le redacteze sub forma unor articole, interviuri, reportaje, povești sau recomandări culturale timp de 5 zile alături de echipa Ghidului pozneț de cultură.

Ce? Stabilim sumarul de revistă împreună, alegem subiectele cele mai potrivite tematicii, stabilim echipele, vă povestim ce înseamnă jurnalismul cultural, care sunt tehnicile de redactare ale unui material, cum se ilustrează, cum ajunge din carnetul de însemnări în pagina tipărită de revistă. Și, cel mai important, lucrăm împreună la redactarea numărului 15 al Ghidului pozneț.

Unde? Ne întâlnim la 9.00 în fiecare zi, la ședința de redacție de la Mozartinno – atelier de creativitate (str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1, București), după care pornim pe urmele subiectelor prin oraș, ne întoarcem și scriem/ilustrăm materialele până pe la 17.00.

Când? De luni 19 iunie până vineri 23 iunie, de la 9.00 – 17.00.

Cum? Dacă te regăsești în profilul de mai sus, așteptăm un e-mail cu răspunsul la întrebarea “De ce vrei să fii redactor/ilustrator pozneț?” până pe 16 iunie pe adresa de e-mail: lunadinmansarda și te așteptăm în tabăra pozneață.

Tabără recomandată copiilor de 7-12 ani.

Preț: 600 de lei (fără masă, costul acesteia se stabilește în funcție de numărul de participanți).

Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 300 lei în contul asociației Câte-n lună și-n mansard (Cont IBAN: RO43 BSEA 0010 0000 0118 1504 deschis la Credit Agricole România, fostă Emporiki Bank)

Tabăra se va organiza doar dacă există cel puțin 8 copii înscriși.

Numărul maxim de participanți: 12 copii.

Detalii și înscrieri pe adresa lunadinmansarda sau la numărul de telefon: 0742 011 027.

Galerie