Filme pentru întreaga familie


Cele mai bune filme se văd în familie la cinema Elvire Popesco.

Sâmbătă 3 iunie, de la ora 11:00 puteţi urmări filmul ”Richard, bărzoiul”(+5). Richard este un vrăbioi care e adoptat și crescut de o familie de berze. Ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele pleacă spre Africa, Richard își dă seama că are o problemă. Pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul. În aventurile sale extraordinare, Richard e însoțit de o bufniță excentrică și un papagal iubitor de muzică disco. Va reuși să dovedească că este demn să poarte numele berzelor?

Începând cu ora 15:30 sunteți invitați la filmul ”Ma vie de Courgette”(+7). Courgette (Dovlecel) este porecla unui băiețel de nouă ani a cărui poveste unică este surprinzător de universală. După dispariția mamei lui, Courgette este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. Va învăța să aibă încredere și va găsi dragostea adevărată alături de o nouă familie.


Duminică 4 iunie, ora 11:00, vă invităm la „Şcoala Iepuraşilor – Păzitorii oului de aur” (+3). Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche,. Nu pleacă până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni. Filmul va fi dublat.

De la ora 16:00, va rula filmul „L’empereur / The march of the penguins 2” (+7). Regizorul Luc Jacquet urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii. Filmul va fi subtitrat.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie