Anul acesta, finala de rugby se joacă pentru Andrei Burdușel!


SuperLiga CEC Bank-Finala #RugbyRomania

Duminică, 28 mai, de la ora 19:00, pe Stadionul Arcul de Triumf are loc marea finală a SuperLigii CEC Bank. ediția 2016-2017. În finală vor juca CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens Rugby Club … dar nu doar pentru dumneavoastră, dragi suporteri sau fani ai sportului românesc sau dragi părinți de copii, (poate) cu aspirații sportive, mai mici sau mai mari.

Anul acesta, Marea Finală de Rubgy se joacă și pentru Andrei Burdușel, un tânăr rugbyist de 17 ani, elev în clasa a 11-a la Colegiul Național Sportiv Aurel Vlaicu care, în ianuarie, a fost diagnosticat cu cancer… și care… nu cred că va putea fi prezent la meci.

Se vor juca două finale.
Finala mare: CSM Știința Baia Mare-Timișoara Saracens, la ora 19.00
Finala mică: CSM București-CSA Steaua București, la ora 17.00

Toate încasările care se vor obține din vânzarea biletelor la cele două meciuri vor fi redirecționate către Andrei!

Dragi părinți, dacă rugbyul românesc strânge rândurile pentru Andrei Burdușel, eu zic să ne alăturăm. Haideți să ocupăm toate locurile de pe stadion!

Biletele încep de la 20 de lei și pot fi cumpărate de pe MyTicket si de aici!

Vă rog să cumpărați un bilet și să fiți acolo. Sau, dacă v-ați făcut alte planuri pentru acest weekend, vă rog să cumpărați un bilet și să îl donați unui adolescent care vrea și poate să vadă acest meci! Mulțumesc!

Pentru mai multe informații, inclusiv despre cum puteți dona pentru Andrei vizitați www.viatapentruandrei.org

Hakaaaaaaaaa!  

PS:  Eu am cumpărat 2 bilete… Vă recomand să folosiți MyTicket pentru că este mai rapid și comod. (Cu Bilete.ro trebuia să mă duc undeva să predau banii și să iau biletele…eeehhh…)

Cumpărați bilet la PELUZĂ sau TRIBUNA 2 (mergeți cu mouseul acolo unde scrie peluză/ tribuna 2) și haideți la rugby! Sau… trimiteți pe cineva la meci!
Dar cumpărați bilet! Mulțumesc!

CaptureMyTicket

Galerie