Agenda culturală PENTRU COPII | 27-31 mai


FacebookTanda

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.  De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook.

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Urmează un weekend plin – a început Salonul Internațional de Carte Bookfest, a început Festivalul organizat de Teatrul Țăndărică, a început Festivalul organizat de Teatrul Excelsior, continuă Festivalul multicultural organizat de Teatrul Stela Popescu, contiuna ArtSafariKids… iar oferta este mai diversificată de atât (trebuie doar să căutați în Agendă). Explorare plăcută!

Vă doresc bucurii culturale autentice, alături de copiii dvs.
Spor și optimism!
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

PS1:  Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS2, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda pentru a promova, gratuit, evenimentele dvs. PENTRU COPII, aici si aici!

Galerie