Petrecere se sfârșit de an școlar și atelier Lego Technic


SĂRBĂTOREȘTE ÎNCEPUTUL

VACANȚEI DE VARĂ LA
NOGRAVITY CLUB!

Vino cu colegii tăi și petrece 3 ore de petrecere, program artistic și aventură spațială la NoGravity Club!
La adăpost de arșiță sau de ploaie, cei mici îi vor putea impresiona pe cei mari cu programul artistic pregătit de mai multă vreme, iar învățătorii și profesorii le pot decerna premiile pentru rezultatele bune la învățătură.

Camerele Star Wars și sistemul de sonorizare vă stau la dispoziție pentru spectacolul celor mici.
De asemenea, sala de petrecere Star Wars îi așteptă pe copii  pentru a degusta mâncarea și bauturile puse la dispoziție de parinții celor mici.

După încheierea spectacolului, copiii sunt așteptați  în sala de aventură, sub atenta supraveghere a instructorilor NoGravity Club.

După binemeritatele diplome și medalii primite, copiii își vor consuma energia pe traseele de aventură și cățărat, iar tiroliana va fi, desigur, punctul maxim de atracție.

Prețul acestui pachet este de 70 lei / copil (TVA inclus). Oferta este valabilă pentru  participanții de 6+ ani. Pentru ca rezervarea unei petreceri să fie fermă se va achita un avans de 33% din numărul de copii estimați, fie la sediul NoGravity Club, fie prin transfer bancar.

Pentru întrebări vă stăm la dispoziție la emailul contact@nogravity.ro sau la telefon 031 100 8888.

ATELIER DE LEGO TECHNIC

Duminică, 28 Mai 2017, și Active Bricks îi invită pe copiii între 6 și 12 ani la un atelier de Lego Technic, începând cu ora 11:00.

După o oră în care cei mici vor construi diverse mecanisme folosind caramizi Lego, își vor consuma energia în sala de aventură, timp de o jumătate de oră.

Costul atelierului este de 70 lei și se platește integral la link-ul: http://www.nogravity.ro/evenime…/lego-technic-28-mai-ora-11/

Pentru toate activitățile, vă rugăm sa aduceți pantofi sport de schimb pentru cei mici.

Mai multe informații la telefon 0720 328 888 sau la adresa contact@nogravity.ro.

Galerie