Filme pentru întreaga familie


Cinema Elvire Popesco vă recomandă filme pentru întreaga familie, din cadrul Festivalului Filmului European.

Sâmbătă 6 mai, ora 11:00 vă invităm să urmăriţi „Scurtmetraje animate pentru copii”(+3)

Lili este un serial compus din 8 scurtmetraje, despre viaţa văzută prin ochii unui copil de 3 ani. Lili este prea mică pentru a face multe lucruri, dar asta nu o împiedică să încerce. Ea vrea să ia singură toate deciziile, aşa că niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla.

Rita şi crocodilul este o serie formată din 6 scurtmetraje care prezintă viaţa Ritei la 4 ani şi prietenia ei cu un crocodil. Filmele reflectă imaginaţia, emoţiile şi experienţele zilnice trăite de publicul tânăr.

Vitello sapă o groapă ne spune povestea unui băiețel care sese plictisește pentru că nu are cu cine să se joace. El îl întâlnește pe Brat și împreună încep să sape o groapă în care să prindă un nou prieten pentru Vitello. Lucrurile nu merg conform planului, dar peripețiile prin care trec îi transformă pe cei doi băieți în buni prieteni.

Sâmbătă 6 mai, ora 13:00 puteţi urmări „Poveştile străbunicului”(+5)
În vizită la străbunicul său, Thomas aude povești captivante despre Fatso, prietenul din copilărie al bătrânului. Copilul inventează jocuri şi porneşte în adevărate aventuri prin pădurile norvegiene.

povestile strabunicului

Filmele sunt subtitrate în limba română.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

Galerie