MiniMe Yoga – curs pentru copii


Începând cu 15 mai, Centrul MiniMe al Fundației Nadia Comăneci propune copiilor un curs de yoga creativă.


MiniMe Yoga
Vârstă copii: 5 – 8 ani
Durata cursului: 5 ședințe
Start: 15 mai 2017
Program: în zilele de luni, de la 19.30

Locație: Centrul MiniMe (Calea Griviței nr. 150, în apropierea stației de metrou Gara de Nord)
Descrierea cursului:
– Exerciții de yoga adaptate vârstei
– Tehnici de respirație
– Jocuri, povești, arte expresive

Fiecare oră de yoga pentru copii este construită în jurul unei povești cunoscute sau inventate, iar la fiecare întâlnire exercițiile fizice din yoga (asane) sunt îmbinate cu tehnici de relaxare și respirație conștientă, și cu multă activitate fizică creativă.

Fiecare copil este liber să lucreze în ritm propriu. Fiecare copil este încurajat să participe activ și să aibă inițiativă în privința activităților. Nu există presiune sau competiție.

Practicarea asanelor stimulează o dezvoltare neuromusculară armonioasă, contribuie la creșterea forței și flexibilității corporale, întărește sistemul imunitar. Copilul devine mai conștient de propriul corp, de minte și de spiritul său. Copilul învață să respire corect, învață să se relaxeze, își crește capacitatea de concentrare, își exersează echilibrul interior și dobândește o imagine de sine pozitivă.

Exercițiile de yoga și jocurile de grup favorizează dezvoltarea abilităților de comunicare și de lucru în echipă. Se lucrează cu răbdare, încredere și respect.

Antrenor: Irina Bonfert
Irina Bonfert este instructor de yoga pentru copii si familii, cu certificare Yoga Alliance International; acreditată ANC ca lucrător prin arte combinate și consilier pentru dezvoltare personală.
Pentru înscrieri sunați la 0741.199.600 sau trimiteți mail la office@cursuriminime.ro
Preț / modul 5 sedințe: 130 lei – preț întreg; 110 lei – preț fidelitate
Preț / ședință : 30 lei – preț întreg; 27 lei – pret fidelitate
*Prețul de fidelitate se aplica acelor copii care au participat la cel puțin două module integral, indiferent de cursul MiniMe.

Vă așteptăm cu drag!

Galerie