Cursuri de teatru pentru copii „MINI Coquette” | Pentru ca merita! :)


_DSC2455
Instantaneu de la piesa: POVESTEA MARTISORULUI

Teatrul Coquette vine în întâmpinarea copiilor talentați cu un curs dedicat lor.
Copii de azi sunt dornici de joacă, fără să mai aibă posibilitatea de a se desfășura în compania celor de vârsta lor, cum au avut-o alte generații. Indiferent dacă este mai timid, sau îi place să fie în centrul atenției, copilul are nevoie de a se exprima prin joacă și jocuri. Cu siguranță spiritul ludic este o trăsătură specială a copilului, această trăsătură descoperită și dezvoltată la timp poate scoate la iveală un talent deosebit.
Ce vom face la cursul de teatru pentru copii?
– jocuri de atenție, de relționare, de ritm și inventivitate inspirate din metode teatrale, adaptate copiilor – vom explora diferite genuri de teatru: teatru de umbre, teatru non-verbal, manuire de papusi
– vom intalni personajele din spectacolele pentru copii ale Teatrului Coquette, iar actorii ne vor ajuta sa intelegem cum au fost create
– ne vom juca intr-un mod inteligent si creative
– la finalul cursului, te vom invita pe tine, parintele, sa fii spectator la un spectacol ce se va juca pe scena Teatrului Coquette
Cine coordoneaza?
Cursul de teatru pentru copii va fi coordonat de Celina Nita, actriță profesionistă, cu o vastă experiență în lucrul cu copiii. Celina Nitu poate fi urmarită in numeroase spectacole pentru copii, la Teatrul Coquette, dar și in spectacole pentru adulti.
– Distinsă cu premiul pentru „Cea mai bună interpretare feminină” la Festivalul Umorului „Constantin Tănase”, 2016, pentru rolul din „Colonelul si păsările” (Teatrul Coquette)

_DSC2630
Instantaneu de la piesa: POVESTEA MARTISORULUI

Detalii semnificative:

Se vor forma doua grupe de varsta: 6 – 8 ani si 9- 11 ani.
Fiecare grupa va fi formată din maxim 12 copii, pentru a ne asigura că fiecare primește atenție în egală măsură. Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 11 ani și se desfasoară în fiecare sambata,de la orele 15.00. Te așteptăm!
Durata cursului: 10 saptamani ( 2 luni jumatate)
Pentru cei care achita integral cursul se aplica o reducere de 100 ron de la costul total.
Copii inscrisi la cursul de teatru beneficiaza de o reducere de 40 % la spectacolele pentru copii ale Teatrului Coquette.
Cursul se va desfasura in perioada 6 mai – 8 iulie

De ce să încurajezi copilul să facă acest curs de teatru:

Îl ajută să își depășească timiditatea și îi crește încrederea în sine ( copilul va fi încurajat, observațiile și corecturile se fac folosind doar cuvinte pozitive)
Învață să relationeze constructiv cu cei jurul lor (prin improvizație)
Învață să empatizeze și să-i înțeleagă pe cei din jur ( prin descoperirea diferitor personaje)
Își cizelează și își dezvoltă calitățile pe care le are deja ( imaginație, creativitate, dezinvoltură, memorie, etc.)
Învață să comunice ceea ce gândește și ceea ce simte
Învață să recunoască modelele reale și valoroase
Învață să ia decizii creative și să rezolve situații adecvate vârstei lui
Învață să se concentreze și să își dezvolte atenția, învață să-și canalizeze energia și atenția pe lucrul pe care-l face aici și acum”

E un proces de dezvoltare creativă extrem de util și distractiv
Inscrieri si detalii la 0754990017 sau pe mail la acasa@teatrulcoquette.ro

Galerie