25% reducere la cursurile de muzică ArioDante


Şcoala de Artă „ArioDante” lansează în luna aprilie o nouă secţie de muzică, dedicată naiului, sub îndurmarea lui Victor – Marian Matei şi, în acelaşi timp, dă startul reducerilor de 25% la toate abonamentele de 4 şedinţe, până la sfârşitul lunii.

ArioDante este un centru privat de interes cultural care îşi propune să sprijine şi să încurajeze spiritele artistice printr-o serie de cursuri inedite şi accesibile tuturor celor care iubesc muzica. Îşi desfăşoară activitatea acum pe opt secţii distincte, pentru care puteţi beneficia de o reducere de 25%, dacă va înscrieţi până la sfârşitul lunii aprilie la oricare abonament de 4 şedinţe: pian, vioară, flaut, chitară, canto (clasic şi muzică – uşoară), improvizaţie – jazz, workshop-uri (teoria şi istoria muzicii), iar de la începutul lunii aprilie şi-a lărgit sfera de cursuri cu secţia de nai.

17795830_1268474293265974_6236399907075816851_n

Naiul este un instrument popular în ţara noastră şi, ca urmare a cererii din ce în ce mai mari pentru acest instrument, ArioDante a conceput un pachet de cursuri în care veţi studia naiul şi veţi beneficia de cursuri de teorie muzicală care vin să sprijine şi să înlesnească înţelegerea şi aprofundarea cursului de instrument.

Sub îndrumarea lui Matei Victor Marian, profesor la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” şi membru în Ansamblului  Profesionist ” Doina Oltului”- Slatina, cursanţii îşi vor forma şi dezvolta respiraţia instrumentală, atenţia distributivă, auzul muzical, memoria, simţul artistic, intuiţia muzicală şi controlarea emoţiilor. Cursurile se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor, iar începerea studierii acestui instrument muzical se poate face de la vârsta de 10- 11 ani.

În funcţie de nivelul cursanţilor, există 3 opţiuni  foarte avantajoase de abonamente care vă vor introduce  în lumea naiului.

ABONAMENTE STANDARD

(*pentru toate abonamentele de 4 ședințe făcute în luna aprilie se aplică o reducere de 25% )

  • Abonament 4 cursuri / lună – 280 Lei / 210 lei ( 25% reducere în aprilie)
  • Abonament 8 cursuri / lună – 480 Lei
  • Abonament 8 cursuri / 2 luni – 550 Lei

Înscriere şi detalii de contact:

Iuliana Sgîrcitu | 0765.164.402 | contact@ariodante.ro

http://www.ariodante.ro/|https://www.facebook.com/ArioDante.ro/

 

Galerie