Agenda culturală PENTRU COPII | 8 – 14 aprilie


7aprilie

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.
De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook .

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Vă reamintesc că împreună cu Clubul de Muzica „Voce si Pian”, organizez o serie de evenimente pentru gravidute -„Bebe Cultural”. Mai multe detalii aici
Este un eveniment la care mă gândesc de multă vreme și pe care îl văd necesar – cu rolul de a facilita integrarea culturală a bebelușilor, în comunitate și de a ajuta viitoarele mame să se organizeze și să beneficieze de oferte culturale de calitate pentru copiii lor.
Vă rog să mă ajutați cu distribuirea acestei informații către persoane potențial interesate (adică femei gravide, din București). Vă mulțumesc în avans pentru ajutor.

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

PS1:  Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS2, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda, aici Instrucțiuni de folosire!

Galerie