Atelier de creatie si pictura „Cosuletul meu de Paste”


image1

Îti place sa combini culori, să experimentezi texturi noi și sa creezi folosind materiale, cât mai variate si neasteptate? Te invitam sa participi la atelierul nostru de sambata 08 aprilie, ora 10.00. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îti trebuie e putina imaginatie și buna dispozitie!

Fie că vorbim de oua sau iepurasi, culori pastelate, paiete sau perle, dantela sau gliter, fluturi sau flori, fiecare copil îsi va gasi aici inspiratia si suportul pentru a-si pune în practică imaginatia și creativitatea. Apoi le asezonam cu iarba si multa imaginatie in cadrul unui cosulet!

Ramane doar sa alegeti culorile preferate!

In plus, Clubul Copiilor Isteți va pune la dispozitie o multime de materiale pentru a crea cele mai interesante, colorate și personalizate felicitari, pe care să le oferiti persoanelor dragi!

Copiii trebuie doar sa fie curiosi, sa aiba inspiratie si chef de lucru, iar la sfarsitul atelierului vor pleca cu un cosulet cu oua si o felicitare de Paste, care le vor decora camera ori le pot face cadou celor dragi.

Asa cum v-am obisnuit dragi parinti, va asigurăm o atmosferă calda – o carte buna, un ceai cu aroma de scortisoara sau o cafea aromata!

Categorie de varstă         4-10 ani

Dată                                    08.04.2017

Ora                                      10.00 -11.00

Număr participanți         8 – 12 copii

Locație                               Clubul Copiilor Isteți – Str. Virgil Plesoianu nr 14A, Bucuresti-sector 1

Coordonator                     Simona Egu

Preț atelier                        45 lei/ copil

Galerie