Filme pentru întreaga familie


Cinema Elvire Popesco vă invită în weekend la filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă 1 aprilie, ora 11:00 aveţi posibilitatea să urmăriţi primul lungmetraj de animaţie 3D realizat vreodată în România. „Mercy Street / Strada Speranţei” spune povestea lui Lorenz, un băiat de 10 ani, care descoperă un pasaj ascuns spre o lume secretă sub lumea noastră. Astfel va porni într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

Filmul este recomandat +5 ani şi va fi subtitrat în limba engleză.mercy-street-499027l

„Le Nouveau”  ni-l prezintă pe Benoit în prima săptămâna de liceu. El este batjocorit de gaşca lui Charles, băieţii populari, iar singurii elevi care-l acceptă sunt cei marginalizaţi. O cunoaşte pe Johanna, cu care se împrieteneşte şi de care se îndrăgosteşte, însă fata se îndepărtează de el pentru a intra în gaşca lui Charles. Pe baza sfaturilor unchiului său, Benoit organizează o petrecere la care invită toată clasa. Ocazia perfectă pentru a deveni popular şi de a o cuceri pe Johanna.

Vă invităm la film duminică 2 aprilie, ora 11:00.

Film recomandat + 10 ani şi subtitrat în limba română.

2016_01_11__16_00_le_nouveau_ok

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie