Filme pentru întreaga familie


Cinema Elvire Popesco continuă seria filmelor pentru întreaga familie.

kubo and the two strings.jpg

Sâmbătă 11 martie, ora 11:00 vă invităm urmăriţi „Kubo and the two strings”. Animaţia prezintă viaţa liniştită a adolescentului Kubo, a cărei existenţă îi este dată peste cap când invocă fără să vrea un spirit din trecut. Băiatul va porni într-o aventură pentru a-şi salva familia, luptându-se cu zei şi monstri. Va reuşi el, să-şi îndeplinească destinul eroic?

Filmul este recomandat +6 ani şi va fi dublat.

 

Duminică 12 martie, ora 11:00, aveţi ocazia să (re)vedeţi „Ozzbilete-film-ozzy-marea-evadarey – marea evadare”.

Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi.  Căţeluşul va fi lăsat la o pensiune cu tot confortul. Locul acesta se dovedeşte a fi o capcană construită de un răpitor diabolic de câini. Ozzy va trebui să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.

Filmul este dublat şi recomandat +3 ani.

 

 

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45) şi Hecate (Strada Paleologu nr. 26) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie