„La scoală este ca-n povești!” – Teatru Muzical Educativ pentru copii!


Vrei ca micuțul tău să îndrăgească școala?

Trupa PAM PAM îți propune un spectacol de TEATRU MUZICAL EDUCATIV pentru tine și copilul tău, cu titlul provocator:

“La școală este ca-n povești!”

Când? 8 Aprilie 2017, ora 11:00

Unde? Teatrul Elisabeta

Cât?     25Ron/persoană

“La școală este ca-n povești!” este mai mult decât un spectacol!

Este un produs artistic educațional, ce urmărește dezvoltarea armonioasă a copiilor, implicarea lor într-o poveste care stimulează creativitatea, imaginația, dezvoltarea pasiunii pentru muzică, dans și instrumente muzicale.

Cele trei personaje, Pia (personificarea pianului), Vio (personificarea viorii) și Kito (personificarea chitarei) sunt gata să încerce diferite metode pentru ca Împăratul Lenevilă să participe cu plăcere și entuziasm la orele de clasă!

Acest spectacol îi va cuceri pe micii și marii spectatori prin dinamica poveștii, dar și prin melodiile compuse și costumele special lucrate pentru acest scenariu. Și pentru ca muzica dă culoare vieții şi ne unește în tot ceea ce facem, personajele principale aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar şi adevarate lecții pentru copii – pe acorduri muzicale de Periniță, Rock’n Roll, Hip-Hop sau Pop vor învăța împreună, literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul pe care Trupa PAM PAM dorește să îl transmită tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical este faptul că ȘCOALA poate deveni o aventură frumoasă, unde te poți bucura zilnic și învăța o mulțime de lucruri noi, interesante și utile – totul alături de colegi: prietenii tăi!

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Biletele se pot achizitiona de la casa se bilete a teatrului Elisabeta, online de pe www.teatrulelisabeta.ro sau de pe site-ul www.bilet.ro.

Pret bilet: 25 ron/persoana

Puteți afla mai multe informații despre Trupa PAM PAM și spectacole accesând adresa web: http://www.pam-pam.ro.

Ne puteți urmări activitatea săptămânală și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/, unde publicăm fotografii/materiale video de la spectacole sau evenimente, si oferim informații utile si educative pentru părinți.

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela Events, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri media: Magic FM, Ioana, Femeia de Azi, www.eva.ro, www.kidsout.ro, www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro, www.calendarulcopiilor.ro, www.mamicaactiva.com, familiafericita.wordpress.com.

CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro

CONTACT SPECTACOLE: 0720-153-311

Galerie