Atelier modelaj lut și pastă ceramică „A venit Primăvara!”


imageClubul Copiilor Isteți, vă așteaptă sambata 11 martie – ora 12.00, la un atelier de creatie, plin de culoare si voie buna! 

În cadrul acestui atelier, copiii se vor juca cu lut și pastă modelaj, vor învața să modeleze diferite forme, în funcție de tematica propusă sau de imaginația lor. Cu ajutorul creativitatii copiilor si a culorilor acrilice, vor prinde viata si culoare!

Joaca cu lutul este în primul rând un exercițiu de imaginație și creativitate pe lângă dezvoltarea coordonarii mișcărilor, a motricității fine și a dobândirii cunostintelor minime despre proporționalitate.

Vom realiza astfel diverse broșe, medalioane, flori și orice model venit din imaginația copiilor, pentru a sărbători, cât mai frumos acest anotimp minunat „ Primăvara”.

Clubul Copiilor Isteți asigură toate materialele necesare , precum și o atmosferă caldă părinților – o carte buna, un ceai sau o cafea aromată!

Categorie de varstă             4-8 ani.

Durată                                 1 ½ h

Dată desfăsurare                11.03.2017

Oră începere                       12.00

Număr participanți             Maxim 12 copii

Locație                                Clubul Copiilor Isteți

Coordonator                       Simona Egu

Preț atelier                         40 lei/ copil

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .

Vă asteptăm cu drag si voie buna!

 

Galerie