Agenda culturală PENTRU COPII | 4 – 9 martie


 

ramaprimavara1-minDragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.
De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Vă reamintesc că împreună cu Clubul de Muzica „Voce si Pian”, organizez un eveniment pentru gravidute. Se numește „Bebe Cultural” și se întâmplă pe 9 martie. Mai multe detalii aici sau aici
Este un eveniment la care mă gândesc de multă vreme și pe care îl văd necesar-cu rolul de a facilita integrarea culturală a bebelușilor, în comunitate și de a ajuta viitoarele mame să se organizeze și să beneficieze de oferte culturale de calitate pentru copiii lor.
Vă rog să mă ajutați cu distribuirea acestui mail către persoane potențial interesate (adică femei gravide, din București). Vă mulțumesc în avans pentru ajutor.

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Fondatoare Agenda Culturala PENTRU COPII
Mami de 2 copii curioși

PS1: Gasiti aici date despre cum puteti obtine gratuit serviciul de inramare cu o rama digitala, cu tematica de primavara (ca cea din imaginea de mai sus).

PS2: Agenda Culturală PENTRU COPII intră într-o nouă etapă de dezvoltare (cu ajutorul multora, sper…) – adică se, tot, pregătește să devină o organizație, legală, reală, care să aducă artele mai aproape de copii. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că parcursul legal de înființare a Asociației Agenda Culturală PENTRU COPII este sprijinit PRO BONO de Casa de Avocatură Grecu și AsociațiiMulțumesc, și pe această cale, pentru ajutor!
CAUT MEMBRI FONDATORI! Persoane care cred cu tărie că trebuie să avem (măcar) o galerie de artă dedicată cu prioritate copiilor, în București! (Primul obiectiv este să facem să se intâmple această galerie.)  Dați de știre!
Dacă vă interesează, de asemenea, să sprijiniți acest proiect, vă rog să îmi scrieți despre felul în care doriți să contribuiți, înregistrând răspunsul dvs. în acest formular (formularul are o singură întrebare). După completare, trebuie să apăsați pe butonul REGISTER, pentru ca mesajul dvs. să fie înregistrat).  Mulțumesc.

PS3: Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS4, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda, aici Instrucțiuni de folosire!

Galerie