Cel mai mare targ de Martisor dedicat micilor antreprenori


Divertiland Playland si Centrul de activitati Bursuceii Veseli” va asteapta duminica la

cel mai mare targ de Martisor dedicat micilor antreprenori

divertiland-spring-fest-a4-final

                        Peste 20 de expozanti vand in scop caritabil produse realizate de copii,

                               peste 1000 de vizitatori asteptati la Divertiland Playland Pipera

Comunicat de presa – Bucuresti, 22.02.2017 Divertiland Playland impreuna cu Centrul de activitati pentru copii Bursuceii Veseli”, in parteneriat cu Asociatia “Taxiul cu Bomboane”, invita publicul larg duminica, 26 februarie 2017, intre orele 10:00-18:00, la Targul de Martisoare „Divertiland Spring Fest”, editia a II-a.

Evenimentul gazduieste peste 20 expozanti (gradinite, scoli, asociatii) care vor dona in scop caritabil 50% din vanzarile la targ asociatiei partenere Taxiul cu Bomboane” pentru a finanta Centrul „Bomboland – cel mai nou proiect al asociatiei, dedicat copiilor cu nevoi speciale sau pacienti ai spitalelor de pediatrie.

Micii antreprenori si creatori de martisoare si felicitari se vor intrece si intr-o inedita competitie cu premii, a celor mai mari incasari, propusa institutiilor participante.

Programul de distractie este completat de numeroase momente artistice si demonstratii sportive sustinute de copii din cadrul Studio Intermezzo, Scoala de Dans Dance World, Trupa „Pasitos”, Victoria Dance Studio, Trupa „Magic Steps”, Studio „Spirit of Sound”, Trupa de teatru „Clopotel”, Attitude Ballet Studio,  solista Selin Ozer, Centrul de activitati Bursuceii Veseli” s.a.

Cei mici vor putea participa si la ateliere de creatie sau de face painting si baloane modelate, organizate la standuri.

Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari: pe langa targ si achizitionarea de martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, pista de karting si multe alte atractii”, a declarat Antony Lourezos, General Manager, Divertiland.

Special pentru data de 26 februarie, pretul biletelor de acces, care include si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 35 lei pentru copii (10 lei pentru copiii cu nevoi speciale), adultii beneficiind de intrare gratuita.

Despre Divertiland Playland

Divertiland Playland este primul parc de distracții indoor din capitala. Acesta este localizat intr-un spațiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera. Pe langa evenimentele tematice și petrecerile pentru copii, Playland gazduieste cel mai mare loc de joaca acoperit stabilind noi standarde pentru acest segment de piata.

Despre Bursuceii veseli

Centrul de Activitati pentru copii Bursuceii Veseli” ofera o gama larga de activitati care include: cursuri de inot si de educatie acvatica pentru copii, activitati educative tip After School sau pentru prescolari, cursuri optionale variate, evenimente si petreceri pentru copii la piscina.

Galerie