Filme pentru întreaga familie


Pentru week-end cinema Elvire Popesco vă propune filme pentru întreaga familie.

Sâmbătă ora 11:00 vă invităm să urmăriţi „Ma vie de Courgette” (+7). Filmul prezintă viaţa lui Dovlecel (Courgette), un băieţel de 9 ani a cărui poveste unică este surprinzător de universală. După moartea mamei lui, Courgette este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. El se luptă să se acomodeze în acest mediu nou, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată și o nouă familie.bProiecţia este subtitrată.

Animaţia „La tortue rouge” (+6) va rula sâmbătă ora 16:00.                                                       Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de                                     broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.

bilete-film-ma-vie-de-courgette331256

 

 

 

 

 

 

 

 

Duminică ora 11:00, vă invităm să-l cunoaşteţi pe Ozzy, căţeluşul familiei Martin.           „Ozzy – marea evadare”(+3) este un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă.  Proiecţia va fi dublată.

bilete-film-ozzy-marea-evadare

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie