Musical „Cantec pentru Tisha” – recomandat copiilor +3


Duminica, 19 februarie MiniArtShow by Ioana Ginghina te asteapta la Teatrul Elisabeta sa descoperi un musical ce te va incanta!

Trailer:


Muzica live, dansuri si interactivitate, toate in spectacolul musical „Cantec pentru Tisha”

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete Teatrul Elisabeta sau se pot rezerva online:

http://www.teatrulelisabeta.ro/ticketsys-event/cantec-pentru-tisha-19-02-2017-1100/

Pret: 25 lei/copil si 30 lei/adultafistish-cinemaprofinal
Detalii: http://www.miniartshow.ro, miniartshow@gmail.com sau 0749 41 9999.

“Cântec pentru Tisha” înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atât pentru copii peste 4 ani cât și pentru părinții care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii.

Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate, astfel că veți fi surprinși de o muzică nouă, modernă și adecvată noii generații, precum este și povestea Tishei.

Galerie