Festivalul Internațional de Circ | Da, la Circul Globus! :) 


Festivalul Internațional de Circ de la București, care va avea loc în perioada 16 – 19 februarie, va reuni peste 100 de artiști de circ din țară și străinătate și peste 50 de animale.

„Evenimentul, susținut de Primăria Municipiului București și de Consiliul General al Municipiului București, va oferi șansa iubitorilor artei circului să vadă pentru ultima oară animalele-artiste evoluând într-un spectacol la Circ & Variete Globus. Printre atracțiile Festivalului se vor număra, cu siguranță, dresurile de elefanți, foci, cai, cămile, ponei, tigri, căței și papagali”, precizează sursa citată.

Reprezentațiile vor avea loc în sala de spectacol a Circ & Variete Globus pe 16 și 17 februarie, de la ora 10,00 și de la ora 19,00, iar pe 18 februarie de la ora 11,00 și de la ora 19,00. Pe 19 februarie, de la ora 18,00, un juriu de specialitate va anunța marii câștigători ai festivalului, în cadrul unui grandios spectacol de gală.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 25 de lei și 60 de lei, pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Circului Globus, de miercuri până duminică în intervalul orar 10,00 — 18,00. Cei care își doresc să rezerve bilete o pot face online pe site-ul http://www.circulglobus.ro.

Mai multe aici: Circ & Variete Globus

Galerie