Agenda culturală PENTRU COPII | 10 – 15 februarie


vang

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.
De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Vă reamintesc că am aniversat ziua de naștere a marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Dacă doriți, puteți descărca și printa câteva foi de lucru despre Mozart, de aici-acesta este un proiect mai vechi al meu de traducere a unor lucrări pentru copii, despre mari compozitori, din biblioteca Gutenberg (dacă mai sunt doritori care vor să traducă/ contribuie la acest proiect, scrieți-mi la agendacopiilor@gmail.com).

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Founder
Mami de 2 copii curioși

PS1:  Agenda Culturală PENTRU COPII intră într-o nouă etapă de dezvoltare (cu ajutorul multora, sper…) – adică se, tot, pregătește să devină o organizație, legală, reală, care să aducă artele mai aproape de copii. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că parcursul legal de înființare a Asociației Agenda Culturală PENTRU COPII este sprijinit PRO BONO de Casa de Avocatură Grecu și AsociațiiMulțumesc, și pe această cale, pentru ajutor!
CAUT MEMBRI FONDATORI! Persoane care cred cu tărie că trebuie să avem (măcar) o galerie de artă dedicată cu prioritate copiilor, în București! (Primul obiectiv este să facem să se intâmple această galerie.)  Dați de știre!
Dacă vă interesează, de asemenea, să sprijiniți acest proiect, vă rog să îmi scrieți despre felul în care doriți să contribuiți, înregistrând răspunsul dvs. în acest formular (formularul are o singură întrebare). După completare, trebuie să apăsați pe butonul REGISTER, pentru ca mesajul dvs. să fie înregistrat).  Mulțumesc.

PS2: Impreună cu Clubul de Muzica „Voce si Pian”, voi organiza un eveniment pentru graviduțe. Se numeste „Bebe Cultural” iar formatul încă se coace… Mă puteți ajuta indrumând gravidele (primipare), pe care le cunoasteți, să dea LIKE paginii facebook Bebecultural. Mulțumesc!

PS3: Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS4, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda, aici Instrucțiuni de folosire!

Galerie