Percuție și obținerea uleiurilor din plante la NoGravity Club


 

Percuție și aventură

Sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 10:30, NoGravity Club și Slick Drum – Events vă invită la un atelier de percuție interactivă.
Printre instrumentele pe care cei mici le vor folosi se numară: tobele africane – djembé (mai mari și mai mici), tobele turcești – doumbek și tuburile colorate de percuție, acordate pe note muzicale, astfel încât copiii își pot însuși notele precum si instrumente mici și haioase (Maracas, tamburine, clopoței etc.).
Dintre acestea, cu siguranță setul mare de tobe va fi atracția principală atat pentru copii cât și părinți.

Vârsta recomandată a participanților este de 5+ ani.
După sesiunea de drumming, copiii vor intra în sala de aventură NoGravity pentru 40 de minute, unde se vor putea cățăra pe panoul de escaladă, vor putea parcurge traseele de aventura indoor și, bineînțeles, se vor putea da pe tiroliană. Pentru toate activitățile, copiii au nevoie de pantofi sport de schimb.
Atelierul are loc dacă se înscriu minim 10 copii, iar tariful individual de participare este 70 lei (TVA inclus). Plata se face în avans, fie la sediul NoGravity din Șos. Berceni nr. 8, fie pe pagina evenimentului: http://www.nogravity.ro/eveniment/percutie-si-aventura-04-02-2017/

Mai multe informații și rezervări pe contact@nogravity.ro sau la telefon 031 100 8888. #NoGravityClub, #SlickDrumEvents

Atelier de Obținere a Uleiurilor Naturale din Plante

Duminică, 5 februarie , de la ora 11:00, vă așteptăm la atelierul „Alchimiștii Plantelor”.

Cei mici vor putea învăța despre lumea fascinantă a plantelor. Vor învăța despre utilitatea și beneficiile acestora, le vor amesteca, și, după mojarare, prin tehnica presării la rece, vor obține uleiuri naturale.

La final, fiecare participant va pleca cu o sticluță de ulei natural de plante.

Atelierul este destinat copiilor cu vâsta de 5+ ani, și este combinat cu o activitate de jumătate de oră în sala de aventură NoGravity Club.

Pentru toate activitățile, cei mici au nevoie de pantofi sport de schimb.

Atelierul costa 70 lei și se plătește integral în avans online cu cardul la următorul link:

http://www.nogravity.ro/eveniment/atelier-de-obtinere-a-uleiurilor-din-plante-05-02-2017/

Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm ne scrieți la adresa contact@nogravity.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 031 100 8888.

Galerie