„La scoala este ca-n povesti!” cu trupa PAM-PAM


Teatrul muzical pentru copii PAM PAM vă prezintă primul spectacol pe 2017! Un spectacol excepţional şi interactiv pentru întreaga familie – LA ŞCOALĂ ESTE CA-N POVEŞTI!, Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 11.00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, studioul Horia Bernea!

Pretul unui bilet este de 25 ron sau 35 ron. Puteti achizitiona bilete prin rezervare, trimitand un email pe adresa contact@pam-pam.ro sau telefonic la nr. 0737 176 204.

Pia, Vio şi Kito vă aşteaptă să vă povestească pe acorduri muzicale că şcoala nu este frumoasă doar pe dinafară, ci poate oferi o bucurie extraordinară atunci când eşti silitor şi înveţi şi iei note mari-mari.

O poveste scrisă cu multă măiestrie și pusă pe acorduri muzicale care prilejuiește nu doar reîntâlnirea cu Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum, dar veți cunoaște și un nou personaj, Împăratul Lenevilă, care până la final va descoperi universul cunoașterii.

“E un prilej foarte bun de distracție în familie, copiii vor cânta și vor dansa și vor pleca acasă cu o concluzie importantă legată de școală! “ – Printesaurbana.ro despre spectacolul “La școală este ca-n povești!”

Tip spectacol: teatru muzical educativ pentru copii şi întreaga familie
Durata:1h (fără pauză)
Scenariu: Victor Mihalache
Muzica: Radu Mihalache
Distribuţie:
Pia- Marina Flueraşu
Vio- Nicoleta Moscalenco
Kito- Alexandru Făinişi
Împăratul Lenevila- Vlad Ianuş

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 4 ani.

Puteti achizitiona bilete prin rezervare, trimitand un email pe adresa contact@pam-pam.ro sau telefonic la nr. 0737. 176 204.

Parteneri media: www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro,www.mamicaurbana.ro , www.agendaculturala.ro ,www.calendarulcopiilor.ro, familiafericita.wordpress.com/ , www.kidsout.ro,www.eva.ro.

Parteneri: Learn with music, Mikokids Club, Casa Veselă, Christian Tour, Christian Hope, Fundaţia pentru Dezvoltarea României Dan Voiculescu.

https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

15871439_744887769004597_2264764055140801247_n

Galerie