Filme copii la cinema Elvire Popesco


Duminică 18 decembrie, cinema Elvire Popesco vă invită la film.

De la ora 11:00 puteți urmări ”Sing” noua producţie a studiourior Illuminabilete-film-sing-hai-sa-cantamtions Entertainment (Despicable Me, Minions). Plasat într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, filmul îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Filmul va fi dublat și este recomandat +6 ani.

De la ora 16:00 vă invităm să vedeți ”Phantom Boy”. Filmul prezintă povestea poliţistului Alex ce este rănit de un personaj misterios. Imobilizat în spital, Alex îl întâlneşte pe Léo, un pacient în vârstă de 11 ani cu abilitatea de a-şi părăsi corpul. Băiatul poate zbura şi trece prin ziduri nevăzut de nimeni. Cum gangsterul desfigurat ameninţă oraşul, Alex hotărăşte să termine investigaţia.bilete-film-phantom-boy

Filmul este subtitrat și recomandat +6 ani.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Galerie