Am lansat proiectul „NoGravity Club susține performanța școlară”


NoGravity Club dorește să motiveze performanța școlară a elevilor din ciclul primar prin oferirea de acces gratuit în sala noastră de aventură și escaladă.

În acest scop, conform adresei nr. 26561 din 17.11.2016, am obținut acordul Inspectoratului Școlar al Municipiului București pentru demararea unui program pilot, derulat până la finalul anului școlar 2016 – 2017, în școlile din sectorul 4.

Primii 15 elevi din fiecare școală care s-au evidențiat prin rezultate foarte bune la concursurile școlare recunoscute de ISMB (Concursul de Creație Literară Marcela Peneș, olimpiade școlare, etc) vor primi în timpul săptămânii, de luni până vineri, conform orele de program, acces gratuit la activitățile noastre de aventură și escaladă.

De asemenea, NoGravity Club dorește să se implice în sponsorizarea de concursuri școlare adresate ciclului primar prin servicii specifice pentru copii.

Din dorința de a dezvolta un  parteneriat solid și de durată cu ISMB ne-am propus ca, alături de câteva cadre didactice inimoase, să pornim până la sfârșitul anului școlar 2016-2017 un proiect pilot care se adresează școlilor din vecinătate.

În cadrul acestuia, cadrele didactice din fiecare școală parteneră își vor selecta primii 15 elevi pe baza rezultatelor obținute la concursurile școlare recunoscute de ISMB. Acești elevi vor primi în timpul săptămânii, de luni până vineri, conform orelor de program, acces gratuit la activitățile noastre de aventură și escaladă.

Școlile generale vizate până la sfârșitul anului școlar 2016-2017, în cadrul acestui program pilot, sunt: 113, 133, 189, 190, 194 și, respectiv, 93. Vârsta agreată a elevilor care pot participa la acest program este 7-12 ani.

În cazul în care proiectul pilot se dovedește un succes, NoGravity Club îți propune să extindă programul la cât mai multe școli din București.

Galerie