Agenda culturală PENTRU COPII |26 – 30 noiembrie


ramascolivg

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Începând de azi și până pe 10 decembrie toate școlile și grădinițele din București beneficiază, gratuit, din partea Agendei Culturale PENTRU COPII, de serviciul de înrămare cu o RAMĂ DIGITALĂ cu tematică de iarnă (ca cea din imagine), a fotografiilor cu grupuri de pre/școlari. Detalii aici. Vă rog să vă anunțați și prietenii. Mulțumesc.  🙂 🙂 🙂 Acestea fiind zise…

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”.
De asemenea, vă invit să urmăriți, din când în când, pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

 

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Va reamintesc ca Festivalul IMPULS este in plina desfasurare – Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație organizat de Teatrul Tandarica, in perioada 19-28 noiembrie 2016. 

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Founder
Mami de 2 copii curioși

PS1: Agenda Culturală PENTRU COPII intră într-o nouă etapă de dezvoltare – adică se pregătește să devină o organizație, legală, reală, care să aducă artele mai aproape de copii. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că parcursul legal de înființare a Asociației Agenda Culturală PENTRU COPII este sprijinit PRO BONO de Casa de Avocatură Grecu și AsociațiiMulțumesc, și pe această cale, pentru ajutor! Dacă vă interesează, de asemenea, să sprijiniți această transformare, vă rog să îmi scrieți despre felul în care doriți să contribuiți, înregistrând răspunsul dvs. în acest formular (formularul are o singură întrebare). După completare, trebuie să apăsați pe butonul REGISTER, pentru ca mesajul dvs. să fie înregistrat).  Mulțumesc.

PS2: Impreună cu Clubul de Muzica „Voce si Pian”, voi organiza un eveniment pentru graviduțe. Se numeste „Bebe Cultural” iar formatul încă se coace… Mă puteți ajuta indrumând gravidele (primipare), pe care le cunoasteți, să dea LIKE paginii facebook Bebecultural. Mulțumesc!

PS3: Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS4, pentru operatorii culturali: explicații despre cum puteți folosi Agenda, aici Instrucțiuni de folosire!

Galerie