Ateliere NoGravity 26-27 noiembrie


Atelier de Percuție, sâmbătă, 26 noiembrie, de la 14:30

img_4994Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14:30 NoGravity Club și Slick Drum – Events vă invită la un atelier de percuție interactivă.

Printre instrumentele pe care cei mici le vor folosi se numară: tobele africane – djembé (mai mari și mai mici), tobele turcești – doumbek și tuburile colorate de percuție, acordate pe note muzicale, astfel încât copiii își pot însuși notele precum si instrumente mici și haioase (Maracas, tamburine, clopoței etc.).

Dintre acestea, cu siguranță setul mare de tobe va fi atracția principală atat pentru copii cât și părinți.

Vârsta recomandată a participanților este de 5+ ani.

După sesiunea de drumming, copiii vor intra în sala de aventură NoGravity pentru 40 de minute, unde se vor putea cățăra pe panoul de escaladă, vor putea parcurge traseele de aventura indoor și, bineînțeles, se vor putea da pe tiroliană. Pentru toate activitățile, copiii au nevoie de pantofi sport de schimb.

Atelierul are loc dacă se înscriu minim 10 copii, iar tariful individual de participare este 70 lei (TVA inclus). Plata se face în avans, fie la sediul NoGravity din Șos. Berceni nr. 8, fie prin transfer bancar.
Fosile din Mediul Continental, duminică, 27 noiembrie, de la 11:00

exploratorii-de-fosileDuminică, 27 noiembrie, de la ora 11:00, la NoGravity Club continuăm seria de ateliere dedicate introducerii în paleontologie – Fosile din Mediul Continental.

În cadrul acestui atelier care face parte integrantă din modulul de Introducere în paleontologie vom învăța:

  • când a fost colonizat uscatul?
  • care au fost primele animale de pe uscat?
  • dinozaurii și mamuții

După ce ne-am făcut „temele”, vom merge 30 de minute în sala de aventură pentru a parcurge traseele de aventură, a ne cățăra pe panoul de escaladă și a zbura pe tiroliană.

Vârsta recomandată a participanților este 6 – 10 ani.

Tariful de participare la un atelier este de 70 lei (TVA inclus). Atelierul se plătește integral până vineri, 25 noiembrie, fie prin transfer bancar, fie venind la NoGravity Club, pe Șos. Berceni, nr. 8.

Rezervările se fac la numărul de telefon 031 100 8888 sau pe email la contact@nogravity.ro

Galerie