5 Noiembrie: Spectacol Trupa Pam-Pam


Dragi copii și părinți, v-a fost dor de noi?

Suntem tare nerăbdători să vă revedem, astfel vă dăm întâlnire Sâmbătă, 5 Noiembrie, la Teatrul Elisabeta, cu spectacolul „La școală este ca-n povești!”.

Ora: 11.00

Pret bilete: 25 si 35 Ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 5 ani.  http://www.teatrulelisabeta.ro/ticketsys-event/la-scoala-este-ca-n-povesti/

Informații și rezervări: 0727.703.703/ contact@teatrul-elisabeta.ro
*Pentru detalii zilnice, ne găsiți și pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

14671121_700211833472191_2677068203754903061_n

Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM compusa din Pia, Vio si Kito, alaturi de Pam-Pam si Bum-Bum sunt cinci prieteni foarte simpatici si pusi pe joaca. Prietenia celor cinci personaje este un model pentru toti copiii mari (parintii) si copiii mici. Pe scena aduc bucurie, pofta de viata, entuziasm si optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, parintii devin copii si traiesc alaturi de cei mici aventura unor spectacole musicale educative de exceptie.

Pia este reponsabila cu pianul, Vio cu vioara și Kito cu chitara, iar alaturi de ei sunt Pam-Pam și Bum-Bum, un pinguin și un urs panda, doua mascote jucause care îi însoțesc în aventurile muzicale. Povestea PAM PAM incepe cu Daniela Daisy Toma, “mamica” acestui proiect. “Am locuit o perioada buna de timp in America si mi-am dat seama cat de importante sunt show-urile mari, atat pentru adulti cat si pentru copii, cat de multa bucurie aduc in sufletele lor si m-am gandit sa creez si sa implementez un concept de spectacol de teatru muzical, la fel ca cel de pe Broadway, dar in România. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus și orchestrat melodii, la înregistrarea cântecelor alături de voci cunoscute, precum Luminita Anghel, dar și de copii talentați, la confecționarea costumelor și pregătirea coregrafiilor. O muncă în echipă care a adus pe scenă trupa PAM PAM!”

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școala este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți.

Pia, Vio și Kito vă așteaptă cu mult drag pentru a descoperi împreună universul de poveste al școlii, pentru a cânta și dansa împreună! Pam-Pam!

14718780_702918299868211_2463961909583524919_n

 

Galerie